Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO, ST, PÁ (11 - 18)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.05.2020
Akce 5+1 pokračuje i v květnu!
V měsící dubnu jsme Vám v rámci akce 5+1 rozdali několik desítek lahví zdarma a protože jsme rádi, že Vám naše exkluzivní vína z jižní Afriky chutnají... číst celé
07.04.2020
Dubnová akce 5+1 zdarma!
Šest, to je nejčastější počet láhví, který objednáváte. Přesně tolik se totiž vejde do jedné krabice. Na měsíc duben jsme si proto pro Vás připravili ... číst celé
13.03.2020
Změna otevírací doby kamenné prodejny v Katovicích
Od měsíce března dochází k úpravě otevírací doby naší kamenné prodejny, kterou naleznete v Katovicích u Strakonic na adrese Jílkova 6 (hned za kostele... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Naši partneři
------------------------------------------
 
------------------------------------------
------------------------------------------
 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Výhradní dovozce značky

Prodejna v Katovicích

Akce 5+1 pokračuje i v květnu!

V měsící dubnu jsme Vám v rámci akce 5+1 rozdali několik desítek lahví zdarma a protože jsme rádi, že Vám naše exkluzivní vína z jižní Afriky chutnají, rozhodli jsme se akci prodloužit i na měsíc květen! A jak to funguje? Dejte si do nákupního košíku pět lahví (nebo 10, 15, 20...) a tu šestou od nás vždy získáte zdarma!

Pokud však objednáte více druhů, automaticky doplníme láhev toho druhu, který je v objednávce nejvíce zastoupený. Ale pokud byste to chtěli nakombinovat, uveďte to, prosím, do poznámky k objednávce.

Jihoafrická vína
shop@jihoafrickavina.com
PO, ST, PÁ (11 - 18)
© 2020 Jihoafrická vína. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.